Intro: Wat is een e-learning en waarom zou iedere trainer of coach er één willen

De wereld is nu klaar voor e-learning

Net als dat de stikstofcrises zorgde voor een impuls voor elektrisch rijden en de elektrische auto, zo is de Corona de oorzaak dat heel Nederland en België gewend is geraakt aan online vergaderen en het volgen van e-learning, online cursussen en online trainingen.

Daar waar er vroeger nog een drempel bestond is die nu verdwenen. Iedereen die ooit sceptisch over afstandsonderwijs was, is er inmiddels achter dat, mits goed ingericht, e-learning een prima aanvulling of alternatief is voor de traditionele lesmethoden.

In de wereld na Corona zal e-learning altijd een onderdeel blijven uitmaken van het leeraanbod. Leer daarom nu zelf een professionele e-learning te maken en bied die aan in een L.M.S zoals Bright plus

Bedrijfstrainingen

Hoe geweldig is het als je al die repeterende trainingen door je medewerkers kunt laten volgen op de plaats en het tijdstip dat hun dat past. Geen gedoe om bijeenkomsten te organiseren, die iemand uitkomt, maar een training volgen waar en wanneer het wel uit komt. Natuurlijk is er een registratie van hun deelname én de testresultaten beschikbaar.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • On-boarding, een intro voor nieuwe medewerkers: maak een mooie introductievideo, heet ze van harte welkom en verstrekt alle benodigde informatie voor hun eerste dag.
  • Veiligheidstrainingen. Neem de verplichte standaard (herhalings)veiligheidstrainingen op en laat ze daarna toetsen.
  • Software trainingen: nieuwe software? Gebruik een trainingsvideo met screen capture om het duidelijk uit te leggen. Iedereen kan zo vaak kijken als ze willen.
  • Leg en How To data base aan, waarin alle belangrijke trainingen zijn opgeslagen. Nooit meer onduidelijkheid over hoe zat het ook al weer.

 

Passief inkomen genereren met een e-learning was nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar!

Een e-learning op een platform als Bright-plus is een ideale methode om een passief inkomen te verwerven… je maakt immers de training 1keer en kunt die vervolgens eindeloos blijven verkopen. Je heb daar natuurlijk wel software voor nodig die jouw deelnemers door de cursus loodst, zonder dat jij hier actief bij betrokken bent